Условия за ползване

Споразумение за условията за ползване на NavelWeb.com

Последна актуализация: [06.01.2024]

Добре дошли в NavelWeb.com! Настоящите условия за ползване („Споразумението„) уреждат използването от Ваша страна на уебсайта NavelWeb.com и всички свързани услуги, предоставяни от NavelWeb.com (наричани общо „Услугата„). Моля, прочетете внимателно настоящото Споразумение, преди да получите достъп до Услугата или да я използвате.

С достъпа до или използването на Услугата Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията на настоящото Споразумение. Ако не сте съгласни с тези условия, моля, не осъществявайте достъп до Услугата и не я използвайте.

  1. Правоспособност на потребителя:

За да използвате Услугата, трябва да сте навършили 18 години и да можете да сключите правно обвързващо споразумение. С достъпа до Услугата или използването ѝ Вие заявявате и гарантирате, че отговаряте на тези изисквания за правоспособност.

  1. Използване на Услугата:

a. Съдържание: Цялото съдържание, предоставено на NavelWeb.com, е само с информационна цел. Ние си запазваме правото да променяме или прекратяваме, временно или постоянно, Услугата (или която и да е част от нея) със или без предизвестие.

b. Потребителски акаунти: За да получите достъп до определени функции на Услугата, може да се наложи да създадете потребителски акаунт. Вие носите отговорност за поддържане на поверителността на Вашия акаунт и парола и за ограничаване на достъпа до Вашия акаунт. Вие се съгласявате да поемете отговорност за всички дейности, които се извършват под Вашия акаунт.

  1. Интелектуална собственост:

a. Собственост: Цялото съдържание, търговски марки, марки за услуги и лога на NavelWeb.com са собственост на NavelWeb.com или на неговите лицензодатели и са защитени от законите за интелектуална собственост.

b. Използване на съдържанието: Нямате право да възпроизвеждате, разпространявате, променяте, създавате производни произведения, показвате публично, изпълнявате публично, публикувате отново, изтегляте, съхранявате или предавате който и да е от материалите на нашия уебсайт без предварителното писмено съгласие на NavelWeb.com.

  1. Съдържание, генерирано от потребителя:

a. Отговорност: Вие носите пълната отговорност за всяко съдържание, което предоставяте на Услугата, и се съгласявате да спазвате нашите стандарти за съдържание.

b. Лиценз: Като предоставяте съдържание, Вие предоставяте на NavelWeb.com безсрочен, неотменим, световен, безплатен и неизключителен лиценз за използване, разпространение, възпроизвеждане, промяна, адаптиране, публично представяне и публично показване на това съдържание в Услугата.

  1. Политика за поверителност:

Използването на Услугата от Ваша страна се урежда и от нашата Политика за поверителност. Моля, прегледайте нашата Политика за поверителност тук за повече информация относно начина, по който събираме, използваме и разкриваме лична информация.

  1. Прекратяване:

Запазваме си правото да прекратим или спрем Вашия акаунт и достъп до Услугата, със или без предизвестие, по каквато и да е причина, включително, но не само, при нарушаване на настоящото Споразумение.

  1. Отказ от гаранции:

Услугата се предоставя „такава, каквато е“ и „такава, каквато е налична“, без каквито и да било гаранции. NavelWeb.com не гарантира, че Услугата ще бъде свободна от грешки или непрекъсната.

  1. Ограничаване на отговорността:

В максималната степен, позволена от приложимото законодателство, NavelWeb.com не носи отговорност за каквито и да било косвени, случайни, специални, последващи или наказателни щети, както и за загуби на печалби или приходи.

  1. Управляващо право:

Настоящото споразумение се урежда и тълкува в съответствие със законите на република България.

  1. Свържете се с нас:

Ако имате някакви въпроси относно настоящото Споразумение, моля, свържете се с нас на адрес [support@navelweb.com].